Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tolit AS Engomis
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kalapodas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reynar rent richting de bal. Reynar speelt de bal door. Karseras rent richting de bal. Karseras geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zouvanis met de inworp. Kocaismail probeert naar een medespeler te passen. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Reynar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynar met een sublieme pass. Kocaismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimitras rent richting de bal. Shimitras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - AS Engomis 0:1

16e minuut.
Gökçeoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kocaismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boyacı passt de bal in één keer door. Firis bereikt de bal nog maar net als eerste. Firis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miltiadous de bal. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap. Georgiades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Zouvanis passt de bal zonder na te denken. Reynar is nu in balbezit. Karseras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karseras krijgt een gele kaart. Reynar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kocaismail raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agas komt het veld opgelopen. Boyacı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kalyoncu de bal. Güven bereikt de bal nog maar net als eerste. Güven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - AS Engomis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolit 49%, AS Engomis 51%.
tolit - AS Engomis 0:2

66e minuut.
Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous passt de bal in één keer door. Saraçoğlu rent richting de bal. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zouvanis passt de bal zonder na te denken. Argyrou rent richting de bal. Argyrou passt de bal met de wreef. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... Georgiades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolit 47%, AS Engomis 53%.
tolit - AS Engomis 0:2