Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfdgfggfhk4444 AS Engomis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


32e minuut.
Reynar passt de bal in één keer door. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shialis speelt de bal door. Güven bereikt de bal nog maar net als eerste. Güven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Güven rent richting de bal. Süreç rent richting de bal. Güven verovert de bal door een tackle van achteren. Güven schiet op doel. Kansu probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 69%, AS Engomis 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdfdgfggfhk4444 - AS Engomis 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Güven de bal. Shimitras rent richting de bal. Filaniotis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Filaniotis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Filaniotis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Shimitras moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shimitras kan niet meer verder spelen. Partasides komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Süreç verovert de bal door een tackle van achteren. Partasides verovert de bal door een tackle van achteren. Zacharatos begaat een overtreding. Partasides raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Partasides neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - AS Engomis 0:1

60e minuut.
Kansu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uyguner met de inworp. Partasides bereikt de bal nog maar net als eerste. Partasides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Shialis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavros met de inworp. Partasides is nu in balbezit. Partasides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - AS Engomis 0:2

88e minuut.
Süreç rent richting de bal. Güven probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Levent de bal. Partasides is nu in balbezit. Partasides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zacharatos rent richting de bal. Reynar onderschept slim de pass. Reynar probeert naar een medespeler te passen. Güven bereikt de bal nog maar net als eerste. Güven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 68%, AS Engomis 32%.
sdfdgfggfhk4444 - AS Engomis 0:2