Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VASS almyros 7
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Engomitis met een sublieme pass. Theodosiou is nu in balbezit. Theodosiou passt de bal in één keer door. Achilleos is nu in balbezit. Achilleos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Platsiaras heeft problemen om de bal te vangen. Lillos onderschept slim de pass. Lillos met een sublieme pass. Achilleos bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilleos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Emin Kaptan is nu in balbezit. Emin Kaptan passt de bal zonder na te denken. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou haalt uit met een fantastische trap. Başak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VASS - almyros 7 0:1

29e minuut.
Oraloğlu kopt de bal weg. Lillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillos geeft een hoge lob. Achilleos is nu in balbezit. Achilleos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VASS - almyros 7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASS 52%, almyros 7 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VASS - almyros 7 1:1

54e minuut.
Lemesios is nu in balbezit. Theodosiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Theodosiou raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Theodosiou neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Platsiaras passt de bal in één keer door. Gourounias rent richting de bal. Engomitis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Engomitis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Engomitis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Başak trapt de bal weg van het doel. Theodosiou rent richting de bal. Theodosiou probeert naar een medespeler te passen. Achilleos bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilleos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oraloğlu rent richting de bal. Avgousti verovert de bal door een tackle van achteren. Avgousti passt de bal met de wreef. Platsiaras rent richting de bal. Platsiaras draait met de bal, schiet en ... Başak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VASS - almyros 7 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VASS 52%, almyros 7 48%.
VASS - almyros 7 1:2