Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
almyros 7 sdfdgfggfhk4444
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Emin Kaptan geeft een hoge lob. Süreç kopt de bal weg. Daar is Levent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Platsiaras haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Inworp. Olay met de inworp. Lemesios kan de bal niet met de borst controleren. Demetriou rent richting de bal. Demetriou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Olay is nu in balbezit. Zacharatos rent richting de bal. Zacharatos passt de bal met de wreef. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Emin Kaptan rent richting de bal. Emin Kaptan passt de bal met de wreef. Theodotou rent richting de bal. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
almyros 7 - sdfdgfggfhk4444 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almyros 7 52%, sdfdgfggfhk4444 48%.
almyros 7 - sdfdgfggfhk4444 1:0

48e minuut.
Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouris is nu in balbezit. Olay is nu in balbezit. Kountouris onderschept slim de pass. Kountouris schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
almyros 7 - sdfdgfggfhk4444 1:1

53e minuut.
Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Levent geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Akçaba de bal onder controle te krijgen. Kountouris onderschept slim de pass. Kountouris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Platsiaras passt de bal zonder na te denken. Theodotou rent richting de bal. Theodotou passt de bal zonder na te denken. Emin Kaptan rent richting de bal. Emin Kaptan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Avgousti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koutsoftas met de inworp. Demetriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Avgousti geeft een hoge lob. Inworp. Süreç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koutsoftas is nu in balbezit. Koutsoftas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Süreç geeft een hoge lob. Daar is Gourounias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süreç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gourounias raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gourounias kan niet meer verder spelen. Hadjicontanti komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lympouras kopt de bal weg. Hadjicontanti rent richting de bal. Hadjicontanti passt de bal in één keer door. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: almyros 7 57%, sdfdgfggfhk4444 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
almyros 7 - sdfdgfggfhk4444 1:1