Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfdgfggfhk4444 almyros 7
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen average
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Lazou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emin Kaptan is nu in balbezit. Shialis maakt een afschuwelijke overtreding. Shialis krijgt een gele kaart. Emin Kaptan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emin Kaptan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Levent de bal. Platsiaras is nu in balbezit. Platsiaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Filaniotis de bal. Lemesios rent richting de bal. Lemesios probeert naar een medespeler te passen. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Filaniotis probeert de bal aan de voet te houden. Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Platsiaras passt de bal zonder na te denken. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 0:1

14e minuut.
Lympouras probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Avgousti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadjicontanti geeft een lange en hoge pass. Theodotou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 0:2

16e minuut.
Filaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Filaniotis haalt uit met een fantastische trap. Olay kopt de bal weg. Kountouris rent richting de bal. Kountouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 1:2

20e minuut.
Zacharatos is nu in balbezit. Zacharatos geeft de bal voor. Platsiaras geeft een hoge lob. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Levent passt de bal in één keer door. Kountouris rent richting de bal. Met opzet legt Olay zijn tegenspeler op de grond. Olay krijgt een gele kaart. Kountouris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kountouris kan niet meer verder spelen. Demetriou komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Demetriou rent richting de bal. Avgousti rent richting de bal. Filaniotis is nu in balbezit. Filaniotis haalt uit met een fantastische trap. Beratlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Platsiaras speelt de bal door. Emin Kaptan is nu in balbezit. Emin Kaptan met een sublieme pass. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou haalt uit met een fantastische trap. Kasianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 1:3

42e minuut.
Zacharatos heeft problemen om de bal te vangen. Platsiaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Platsiaras passt de bal zonder na te denken. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 54%, almyros 7 46%.
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 1:4

61e minuut.
Lemesios rent richting de bal. Filaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Filaniotis met een sublieme pass. Beratlı probeert naar een medespeler te passen. Levent kopt de bal weg. Beratlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Koutsoftas geeft de bal voor. Olay rent richting de bal. Oreinos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oreinos krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Shialis geeft een hoge lob. Yiangoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Demetriou onderschept slim de pass. Demetriou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfdgfggfhk4444 41%, almyros 7 59%.
sdfdgfggfhk4444 - almyros 7 2:4