Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savvas dimos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tartaros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erülkü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turgut is nu in balbezit. Turgut geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stouppas met een sublieme pass. Avgousti kopt de bal weg. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Avgousti is nu in balbezit. Avgousti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Neocleous probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Makrides geeft de bal voor. Inworp. Gunbay met de inworp. Celalletinoğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu draait met de bal, schiet en ... Neocleous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Turgut speelt de bal door. Oreinos is nu in balbezit. Oreinos draait met de bal, schiet en ... Lillos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stouppas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
savvas - dimos 0:1

28e minuut.
Turgut verovert de bal door een tackle van achteren. Turgut passt de bal zonder na te denken. Siamandouras rent richting de bal. Oreinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oreinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti is nu in balbezit. Celalletinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti rent richting de bal. Avgousti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pertev passt de bal zonder na te denken. Celalletinoğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu passt de bal in één keer door. Avgousti bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgousti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Özburak probeert naar een medespeler te passen. Karantinacıoğlu rent richting de bal. Karantinacıoğlu passt de bal met de wreef. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
savvas - dimos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savvas 48%, dimos 52%.
savvas - dimos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savvas 36%, dimos 64%.
savvas - dimos 0:2