Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
رحيم tolit
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kaskiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu onderschept slim de pass. Saraçoğlu speelt de bal door. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Andreou met een sublieme pass. Neofytides rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neofytides neemt de hoekschop. Kalyoncu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roussos controleert de bal met de borst. Roussos schiet op doel. Theodorou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
رحيم - tolit 1:0

13e minuut.
Mavris is nu in balbezit. Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreou onderschept slim de pass. Andreou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Karseras geeft een lange en hoge pass. Stouppas heeft problemen om de bal te vangen. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous schiet op doel. Kotsonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
رحيم - tolit 1:1

32e minuut.
Andreou passt de bal in één keer door. Englezos is nu in balbezit. Englezos geeft een lange en hoge pass. Roussos is nu in balbezit. Roussos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Adem geeft de bal voor. Faiz kopt de bal weg. Roussos is nu in balbezit. Roussos draait met de bal, schiet en ... Theodorou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
رحيم - tolit 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: رحيم 32%, tolit 68%.
رحيم - tolit 2:1

53e minuut.
Stefani geeft een hoge lob. Adem rent richting de bal. Andreou verovert de bal door een tackle van achteren. Andreou draait met de bal, schiet en ... Theodorou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
رحيم - tolit 3:1

64e minuut.
Kocaismail is nu in balbezit. Andreou verovert de bal door een tackle van achteren. Andreou met een sublieme pass. Roussos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreou met een sublieme pass. Porfyriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfyriou geeft een hoge lob. Roussos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Andreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçoğlu speelt de bal door. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
رحيم - tolit 3:2

83e minuut.
Kocaismail rent richting de bal. Andreou verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocaismail. Kocaismail krijgt een gele kaart. Andreou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Kocaismail geeft de bal voor. Stouppas rent richting de bal. Saraçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
رحيم - tolit 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: رحيم 55%, tolit 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
رحيم - tolit 3:3