Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tolit رحيم
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Englezos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalapodas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Karseras met een sublieme pass. Argyrou is nu in balbezit. Argyrou probeert naar een medespeler te passen. Miltiadous is nu in balbezit. Englezos probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - رحيم 1:0

13e minuut.
Miltiadous rent richting de bal. Kalapodas is nu in balbezit. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu schiet op doel. Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Argyrou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karseras rent richting de bal. Karseras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miltiadous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - رحيم 2:0

40e minuut.
Andreou speelt de bal door. Faiz rent richting de bal. Faiz geeft een hoge lob. Roussos maakt een snoekduik en kopt de bal. Theodorou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - رحيم 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolit 50%, رحيم 50%.
tolit - رحيم 2:1

58e minuut.
Inworp. Kalapodas met een snelle inworp. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - رحيم 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Roussos de bal. Saraçoğlu rent richting de bal. Roussos onderschept slim de pass. Roussos haalt uit met een fantastische trap. Theodorou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kaskiris met een snelle inworp. Faiz speelt de bal door. Roussos is nu in balbezit. Andreou is nu in balbezit. Andreou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz speelt de bal door. Kalyoncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussos verovert de bal door een tackle van achteren. Roussos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Neofytides rent richting de bal. Neofytides geeft een lange en hoge pass. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous schiet op doel. Englezos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tolit - رحيم 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolit 44%, رحيم 56%.
tolit - رحيم 4:1