Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza CF Atlético Balboa.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Purdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachagua verovert de bal door een tackle van achteren. Chachagua schiet op doel. Cedillos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Román rent richting de bal. Campos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza CF 38%, Atlético Balboa. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza CF - Atlético Balboa. 0:0

47e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez passt de bal in één keer door. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cedillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
González rent richting de bal. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza CF - Atlético Balboa. 0:1

66e minuut.
Cruz Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Trinidad passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Morán heeft problemen om de bal te vangen. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morán. Morán krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Soler rent richting de bal. Escobar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soler raakt geblesseerd tijdens het duel. Chachagua legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cedillos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza CF - Atlético Balboa. 1:1

84e minuut.
Barraza met een sublieme pass. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chachagua passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barraza zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barraza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza CF 54%, Atlético Balboa. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza CF - Atlético Balboa. 1:1