Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOURIHNO sadio fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Monterrosa met een snelle inworp. Tobí rent richting de bal. Tobí speelt de bal door. Mejia rent richting de bal. Mejia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mariona trapt de bal weg. Léster Blanco kopt de bal weg. Daar is Monterrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Monterrosa passt de bal met de wreef. Tobí heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez is nu in balbezit. Tobí onderschept slim de pass. Tobí geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Alcántara de bal. Tobí is nu in balbezit. Álvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobí raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tobí kan niet meer verder spelen. Roosevelt Moreira komt het veld opgelopen. Roosevelt Moreira met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Magaña de bal. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap. Mariona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roosevelt Moreira de bal. Tamacas rent richting de bal. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOURIHNO - sadio fc 0:1

39e minuut.
Chigüila met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Met opzet legt León zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag León naar de kleedkamers voor een vroege douche. Espinoza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Barrera met een snelle inworp. Magaña kan de bal niet met de borst controleren. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga draait met de bal, schiet en ... Mariona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOURIHNO - sadio fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOURIHNO 63%, sadio fc 37%.
MOURIHNO - sadio fc 0:2

64e minuut.
Cisneros met een sublieme pass. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cienfuegos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cienfuegos kan niet meer verder spelen. Cisneros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOURIHNO 48%, sadio fc 52%.
MOURIHNO - sadio fc 0:2