Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sadio fc MOURIHNO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Polio geeft de bal voor. Léster Blanco kopt de bal weg. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mejia rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia onderschept slim de pass. Mejia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Léster Blanco passt de bal met de wreef. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zelaya de bal onder controle te krijgen. Barraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sadio fc - MOURIHNO 0:1

29e minuut.
Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga passt de bal zonder na te denken. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Cienfuegos is nu in balbezit. Met opzet legt Juárez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Juárez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Chigüila is nu in balbezit. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos passt de bal zonder na te denken. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Barraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sadio fc 47%, MOURIHNO 53%.
sadio fc - MOURIHNO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sadio fc 53%, MOURIHNO 47%.
sadio fc - MOURIHNO 0:1