Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIRPO viarreal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manrique de bal onder controle te krijgen. Cruz Trinidad bokst de bal weg. Paal! Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - viarreal 1:0

15e minuut.
Barraza geeft een lange en hoge pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcántara krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Salinas passt de bal zonder na te denken. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza geeft een hoge lob. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara is nu in balbezit. Manrique schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manrique krijgt een gele kaart. Alcántara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Barraza geeft een hoge lob. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique is nu in balbezit. Iglesias onderschept slim de pass. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - viarreal 2:0

38e minuut.
Alcántara kopt de bal weg. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos speelt de bal door. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cedillos zal de hoekschop nemen. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaitán is nu in balbezit. Gaitán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRPO 46%, viarreal 54%.
FIRPO - viarreal 2:0

61e minuut.
Araujo rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez passt de bal zonder na te denken. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap. Jiménez bokst de bal weg.

78e minuut.
Cedillos passt de bal zonder na te denken. Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - viarreal 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRPO 50%, viarreal 50%.
FIRPO - viarreal 3:0