Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
todo terreno tres puntos chiches
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Iraheta Sanabria geeft een lange en hoge pass. Larios kopt de bal weg. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Barraza is nu in balbezit. Barraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios passt de bal met de wreef. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza rent richting de bal. Barraza haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barraza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
todo terreno - tres puntos chiches 1:0

42e minuut.
Álvarez geeft een hoge lob. Inworp. Arango met een snelle inworp. Larios rent richting de bal. Larios geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: todo terreno 51%, tres puntos chiches 49%.
todo terreno - tres puntos chiches 1:0

67e minuut.
Doeltrap. Machado met een harde bal richting middenveld. Barrientos kopt de bal weg. Rabí is nu in balbezit. Rabí draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Peñate speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Rabí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
todo terreno - tres puntos chiches 1:1

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González trapt de bal weg. Araujo kopt de bal weg. Daar is Rabí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra begaat een overtreding. Guerra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: todo terreno 48%, tres puntos chiches 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
todo terreno - tres puntos chiches 1:1