Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tres puntos chiches todo terreno
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Guerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huezo is nu in balbezit. Figueroa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueroa krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Iraheta Sanabria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagastume met de inworp. Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 63%, todo terreno 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tres puntos chiches - todo terreno 0:0

47e minuut.
Colunga controleert de bal met de borst. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy passt de bal met de wreef. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Escobar haalt uit met een fantastische trap. Larios kopt de bal weg. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tres puntos chiches - todo terreno 0:1

79e minuut.
Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria geeft een lange en hoge pass. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 31%, todo terreno 69%.
tres puntos chiches - todo terreno 0:1