Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Balboa. sadio fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Espinoza onderschept slim de pass. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán met een sublieme pass. Mejia is nu in balbezit. Mejia geeft een lange en hoge pass. Cedillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Balboa. - sadio fc 0:1

20e minuut.
Cisneros passt de bal met de wreef. Daar is Mejia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejia speelt de bal door. Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Balboa. 54%, sadio fc 46%.
Atlético Balboa. - sadio fc 0:1

47e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirri Mayorga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mejia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Balboa. - sadio fc 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morán rent richting de bal. Mejia onderschept slim de pass. Mejia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Juárez geeft de bal voor. Inworp. Moscoso met een snelle inworp. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chachagua speelt de bal door. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Barraza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Balboa. 51%, sadio fc 49%.
Atlético Balboa. - sadio fc 0:2