Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza CF MOURIHNO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Robles is nu in balbezit. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos passt de bal met de wreef. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cienfuegos met de inworp. León rent richting de bal. Sánchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! León raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. León kan niet meer verder spelen. Álvarez komt het veld opgelopen. Alcántara neemt de penalty, wat een uithaal! Cuco Espino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
León rent richting de bal. León geeft de bal voor. Román kopt de bal weg. Tamacas is nu in balbezit. Tamacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles geeft de bal voor. Daar is Polio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Chachagua probeert de bal met de borst te controleren. Tamacas onderschept slim de pass. Tamacas speelt de bal door. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tamacas rent richting de bal. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap. Mariona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tamacas probeert de bal aan de voet te houden. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler onderschept slim de pass. Soler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas verovert de bal door een tackle van achteren. Tamacas speelt de bal door. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza CF 51%, MOURIHNO 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza CF - MOURIHNO 0:0

56e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Cuco Espino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza CF - MOURIHNO 0:1

65e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de bal. Álvarez met een sublieme pass. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza CF - MOURIHNO 0:2

76e minuut.
Cienfuegos onderschept slim de pass. Cienfuegos speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Román probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza CF - MOURIHNO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza CF 47%, MOURIHNO 53%.
Alianza CF - MOURIHNO 0:3