Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIRPO todo terreno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus met een sublieme pass. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Larios rent richting de bal. Escobar rent richting de bal. Salinas met een sublieme pass. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - todo terreno 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRPO 32%, todo terreno 68%.
FIRPO - todo terreno 1:0

47e minuut.
Salinas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larios met een snelle inworp. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een hoge lob. Paal! Valencia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FIRPO - todo terreno 1:1

49e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra geeft de bal voor. Klungelig pakt Salinas de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - todo terreno 1:2

57e minuut.
Guerra rent richting de bal. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias met een sublieme pass. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo speelt de bal door. Velásquez is nu in balbezit. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FIRPO - todo terreno 2:2

66e minuut.
Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salinas de bal. Salinas passt de bal zonder na te denken. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - todo terreno 3:2

82e minuut.
Colunga geeft de bal voor. Sagastume rent richting de bal. Sagastume geeft een lange en hoge pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Valencia de bal. Escobar is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FIRPO - todo terreno 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRPO 34%, todo terreno 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FIRPO - todo terreno 3:3