Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
todo terreno MOURIHNO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
León geeft de bal voor. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
todo terreno - MOURIHNO 0:1

9e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar onderschept slim de pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Colunga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léster Blanco met de inworp. Klungelig pakt León de bal. León schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cienfuegos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. León is nu in balbezit. León geeft een hoge lob. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
todo terreno - MOURIHNO 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cienfuegos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. León is nu in balbezit. León geeft de bal voor. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
todo terreno - MOURIHNO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: todo terreno 58%, MOURIHNO 42%.
todo terreno - MOURIHNO 0:3

56e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Met opzet legt Ramírez zijn tegenspeler op de grond. Barrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cisneros met een snel genomen vrije trap. Velásquez probeert de bal met de borst te controleren. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Machado bokst de bal weg. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léster Blanco met de inworp. León geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Polio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga met een sublieme pass. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Mariona bokst de bal weg.

82e minuut.
Alcántara is nu in balbezit. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara is nu in balbezit. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
todo terreno - MOURIHNO 0:4

83e minuut.
Alcántara onderschept slim de pass. Colunga begaat een overtreding. Alcántara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cisneros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: todo terreno 62%, MOURIHNO 38%.
todo terreno - MOURIHNO 0:4