Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Balboa. viarreal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Morán is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Guerra speelt de bal door. Cisneros rent richting de bal. Cedillos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cedillos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Balboa. 40%, viarreal 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Balboa. - viarreal 0:0

46e minuut.
Gaitán passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morán. Morán krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra met een sublieme pass. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Balboa. - viarreal 0:1

56e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán begaat een overtreding. Manrique is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manrique met een snel genomen vrije trap. Cedillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Chachagua geeft de bal voor. Romero Monteagudo kopt de bal weg. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachagua geeft een hoge lob. Romero Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Gaitán is nu in balbezit. Gaitán schiet op doel. Cedillos bokst de bal weg.

87e minuut.
Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros speelt de bal door. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Balboa. 51%, viarreal 49%.
Atlético Balboa. - viarreal 0:1