Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tres puntos chiches MOURIHNO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een hoge lob. Paal!

17e minuut.
Léster Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. León haalt uit met een fantastische trap. Alcántara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Saca passt de bal zonder na te denken. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera rent richting de bal. Godoy onderschept slim de pass. Godoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
González trapt de bal weg van het doel. León kopt de bal weg. Klungelig pakt Rubio de bal. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tamacas passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal in één keer door. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Saca rent richting de bal. Alcántara maakt een afschuwelijke overtreding. Alcántara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 52%, MOURIHNO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tres puntos chiches - MOURIHNO 0:0

51e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Magaña heeft problemen om de bal te vangen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... Mariona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera is nu in balbezit. Godoy onderschept slim de pass. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Araujo passt de bal in één keer door. Godoy is nu in balbezit. León rent richting de bal. Godoy onderschept slim de pass. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Navarro rent richting de bal. León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Navarro met een snel genomen vrije trap. León heeft problemen om de bal te vangen. Araujo rent richting de bal. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Mariona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
de Mello kopt de bal weg. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
de Mello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamacas rent richting de bal. Saca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saca krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera rent richting de bal. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy is nu in balbezit. Godoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal met de wreef. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ... Mariona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tres puntos chiches - MOURIHNO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 42%, MOURIHNO 58%.
tres puntos chiches - MOURIHNO 1:0