Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIRPO sadio fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Monterrosa passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejia. Mejia krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ronaldo krijgt een gele kaart. Guzmán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - sadio fc 0:1

44e minuut.
Zelaya rent richting de bal. Zelaya geeft de bal voor. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Mejia rent richting de bal. Mejia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRPO 54%, sadio fc 46%.
FIRPO - sadio fc 0:1

48e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FIRPO - sadio fc 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Mejia de bal. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigüila bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias onderschept slim de pass. Iglesias schiet op doel. Barraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Alcántara probeert de bal met de borst te controleren. Alcántara passt de bal in één keer door. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Chigüila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araujo. Araujo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barraza trapt de bal weg van het doel. Pirri Mayorga kopt de bal weg. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Barraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza speelt de bal door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chigüila passt de bal zonder na te denken. Salinas is nu in balbezit. Pirri Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Pirri Mayorga schiet op doel. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FIRPO - sadio fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIRPO 61%, sadio fc 39%.
FIRPO - sadio fc 1:2