Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tres puntos chiches Atlético Balboa.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Peñate met een snelle inworp. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal in één keer door. Saca is nu in balbezit. Saca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Escobar met een harde bal richting middenveld. Zelaya kopt de bal weg. Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Navarro speelt de bal door. Peñate heeft problemen om de bal te vangen. Peñate met een sublieme pass. Rabí is nu in balbezit. Rabí schiet op doel. Cedillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Saca rent richting de bal. Chachagua verovert de bal door een tackle van achteren. Chachagua met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mondragon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chachagua is nu in balbezit. Chachagua met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tres puntos chiches - Atlético Balboa. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 65%, Atlético Balboa. 35%.
tres puntos chiches - Atlético Balboa. 0:1

63e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. Mondragon is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad geeft een hoge lob. Mondragon is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro draait met de bal, schiet en ... Cedillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tres puntos chiches - Atlético Balboa. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 49%, Atlético Balboa. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tres puntos chiches - Atlético Balboa. 1:1