Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sadio fc viarreal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Cienfuegos speelt de bal door. Daar is Gaitán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaitán draait met de bal, schiet en ... Barraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sadio fc - viarreal 0:1

11e minuut.
Portillo met een snelle inworp. Tobí rent richting de bal. Tobí passt de bal in één keer door. Gaitán rent richting de bal. Gaitán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Cienfuegos de bal. Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga met een sublieme pass. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sadio fc - viarreal 1:1

23e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal met de wreef. Manrique rent richting de bal. Manrique geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cisneros de bal. Barraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaitán rent richting de bal. Gaitán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barraza trapt de bal weg. Mejia kopt de bal weg. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sadio fc 55%, viarreal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sadio fc - viarreal 1:1

51e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Alcántara is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Guzmán kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cruz Trinidad trapt de bal weg van het doel. Espinoza kopt de bal weg. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alcántara geeft een lange en hoge pass. Tobí kopt de bal weg. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia is nu in balbezit. Mejia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos met een sublieme pass. Tobí met een sublieme pass. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sadio fc - viarreal 2:1

75e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Tobí onderschept slim de pass. Tobí passt de bal met de wreef. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Barraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sadio fc - viarreal 2:2

80e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sadio fc 36%, viarreal 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sadio fc - viarreal 2:2