Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tres puntos chiches Alianza CF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Iraheta Sanabria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Álvarez de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Peñate heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez geeft de bal voor. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saca de bal. Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachagua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barraza heeft problemen om de bal te vangen. Huezo rent richting de bal. Barraza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barraza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 55%, Alianza CF 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tres puntos chiches - Alianza CF 0:0

79e minuut.
Rabí kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas speelt de bal door. Soler rent richting de bal. Soler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rabí rent richting de bal. Araujo rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Rabí is nu in balbezit. Rabí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tres puntos chiches - Alianza CF 1:0

86e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez met een sublieme pass. Álvarez rent richting de bal. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tres puntos chiches 50%, Alianza CF 50%.
tres puntos chiches - Alianza CF 1:0