Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalk 1911 moustafa mohamed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Koshery probeert naar een medespeler te passen. Aabdul-Nasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman rent richting de bal. Aabdul-Nasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabdul-Nasir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Masruq met een sublieme pass. Fateen rent richting de bal. Abd El-Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Aabdul-Nasir is nu in balbezit. Aabdul-Nasir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Abd El-Rahman is nu in balbezit. Hashim verovert de bal door een tackle van achteren. Aabdul-Nasir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aabdul-Nasir is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hashim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Abdel Aty bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim verovert de bal door een tackle van achteren. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Toulan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Megahid komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Nazeem met een snelle inworp. Kaliq bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barakah. Kaliq raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaliq komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sasi heeft problemen om de bal te vangen. Sasi geeft een hoge lob. Koshery kopt de bal weg. Abdel Aty rent richting de bal. Abdel Aty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 54%, moustafa mohamed 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zamalk 1911 - moustafa mohamed 0:0

51e minuut.
Saghir verovert de bal door een tackle van achteren. Saghir passt de bal met de wreef. El-Maghrblawy is nu in balbezit. El-Maghrblawy probeert naar een medespeler te passen. Muhanned verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
El-Maghrblawy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Maghrblawy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sasi de bal. Qasim is nu in balbezit. Qasim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masruq met de inworp. Abdul Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Rahman draait met de bal, schiet en ... Abd El-Rahman krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Megahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Megahid rent richting de bal. Abd El-Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - moustafa mohamed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 43%, moustafa mohamed 57%.
zamalk 1911 - moustafa mohamed 0:1