Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lbro عبداللله حمدى
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


37e minuut.
Radwan geeft een lange en hoge pass. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Amein onderschept slim de pass. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lbro - عبداللله حمدى 0:1

43e minuut.
Reyad passt de bal met de wreef. Ilahmy rent richting de bal. Ilahmy met een sublieme pass. Badr rent richting de bal. Badr schiet op doel. El-Harere bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lbro 54%, عبداللله حمدى 46%.
lbro - عبداللله حمدى 0:1

59e minuut.
Abdel Aziz passt de bal in één keer door. Yahia probeert de bal aan de voet te houden. Kadeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Azaam controleert de bal met de borst. Hany is nu in balbezit. Hany passt de bal met de wreef. Yasser Rayan is nu in balbezit. Yasser Rayan schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Yasser Rayan passt de bal zonder na te denken. Radwan rent richting de bal. Salman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salman krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hany is nu in balbezit. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr probeert naar een medespeler te passen. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nadir kopt de bal weg. Hany is nu in balbezit. Hany passt de bal zonder na te denken. Yahia rent richting de bal. Yahia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lbro - عبداللله حمدى 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lbro 47%, عبداللله حمدى 53%.
lbro - عبداللله حمدى 0:2