Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalk 1911 ahmedkota
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tamer met een sublieme pass. Hakeem rent richting de bal. Hakeem draait met de bal, schiet en ... Fateen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - ahmedkota 0:1

19e minuut.
El-Maghrblawy rent richting de bal. El-Maghrblawy passt de bal in één keer door. El-Khashshab is nu in balbezit. Hakeem verovert de bal door een tackle van achteren. Hakeem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Hashim geeft een hoge lob. Qutuz kopt de bal weg. Qasim rent richting de bal. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hedayat kan de bal niet met de borst controleren. Abdel Aty is nu in balbezit. Abdel Aty passt de bal in één keer door. Qasim is nu in balbezit. Qasim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Okasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okasha passt de bal met de wreef. Fateen rent richting de bal. Hakeem verovert de bal door een tackle van achteren. Hakeem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Hedayat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamdouh rent richting de bal. Mamdouh met een sublieme pass. Hakeem rent richting de bal. Hakeem draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 45%, ahmedkota 55%.
zamalk 1911 - ahmedkota 0:1

73e minuut.
Hakeem rent richting de bal. Okasha rent richting de bal. El-Khashshab is nu in balbezit. Okasha rent richting de bal. Okasha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliq rent richting de bal. Kaliq geeft een lange en hoge pass. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel. Abo Trieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 43%, ahmedkota 57%.
zamalk 1911 - ahmedkota 0:1