Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sinia moustafa mohamed
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gadi met een harde bal richting middenveld. Daar is Abdul Rahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghazi is nu in balbezit. Ghazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
El-Hussieny geeft de bal voor. Barakah kopt de bal weg. Klungelig pakt Abd El-Rahman de bal. Henadiy is nu in balbezit. Henadiy schiet op doel. Selim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sinia - moustafa mohamed 0:1

19e minuut.
Gadi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masruq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henadiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Henadiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sinia - moustafa mohamed 0:2

43e minuut.
Fakhr El-Din passt de bal met de wreef. Daar is Masruq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Henadiy is nu in balbezit. Henadiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinia 59%, moustafa mohamed 41%.
sinia - moustafa mohamed 0:2

48e minuut.
Henadiy probeert naar een medespeler te passen. El-Tabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ... Selim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sinia - moustafa mohamed 0:3

73e minuut.
Gadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nour is nu in balbezit. Nour passt de bal in één keer door. Rayyan is nu in balbezit. Rayyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abdel Razek is nu in balbezit. Abdel Razek geeft de bal voor. Sasi rent richting de bal. Mostafa onderschept slim de pass. Mostafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Saghir is nu in balbezit. Saghir geeft een lange en hoge pass. Barakah bereikt de bal nog maar net als eerste. Karim onderschept slim de pass. Karim geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinia 53%, moustafa mohamed 47%.
sinia - moustafa mohamed 0:3