Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sinia zamalk 1911
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
El-Hussieny is nu in balbezit. Abdel Aty is nu in balbezit. El-Hussieny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Hussieny krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mostafa is nu in balbezit. Fateen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostafa onderschept slim de pass. Mostafa haalt uit met een fantastische trap. Khalifa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ubaydah bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Maghrblawy onderschept slim de pass. El-Maghrblawy met een sublieme pass. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nour probeert naar een medespeler te passen. Qasim rent richting de bal. El-Hussieny is nu in balbezit. Qasim verovert de bal door een tackle van achteren. Qasim schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinia 57%, zamalk 1911 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sinia - zamalk 1911 0:0

47e minuut.
El-Hussieny verovert de bal door een tackle van achteren. El-Maghrblawy onderschept slim de pass. El-Maghrblawy speelt de bal door. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
El-Tabie geeft de bal voor. Inworp. Hady zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdel Aty rent richting de bal. Abdel Aty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sinia 64%, zamalk 1911 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sinia - zamalk 1911 0:0