Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalk 1911 sinia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nour passt de bal zonder na te denken. El-Hussieny bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim onderschept slim de pass. Abdel Aty rent richting de bal. Abdel Aty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - sinia 1:0

22e minuut.
Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawwash begaat een overtreding. Hashim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hashim met een snel genomen vrije trap. Hady is nu in balbezit. El-Tabie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hady raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdel Aty kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hashim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rayyan met de inworp. Hawwash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawwash geeft een lange en hoge pass. Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
El-Hussieny is nu in balbezit. Abdel Aty onderschept slim de pass. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim haalt uit met een fantastische trap. Selim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - sinia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 39%, sinia 61%.
zamalk 1911 - sinia 2:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gadi trapt de bal weg. El-Maghrblawy kopt de bal weg. Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - sinia 3:0

63e minuut.
Kaliq haalt uit met een fantastische trap. Gadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hady zal de hoekschop nemen. Kaliq krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - sinia 4:0

82e minuut.
Fakhr El-Din kopt de bal weg. Daar is Nazeem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghazala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazala schiet op doel. Khalifa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - sinia 4:1

83e minuut.
Abdel Aty met een sublieme pass. Qasim heeft problemen om de bal te vangen. Hawwash tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qasim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Qasim kan niet meer verder spelen. Osman komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nour bereikt de bal nog maar net als eerste. Nour probeert naar een medespeler te passen. Osman heeft problemen om de bal te vangen. Osman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 33%, sinia 67%.
zamalk 1911 - sinia 4:1