Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moustafa mohamed ahmedkota
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nakhla passt de bal zonder na te denken. Abd El-Rahman rent richting de bal. Hedayat verovert de bal door een tackle van achteren. Aabdul-Nasir verovert de bal door een tackle van achteren. Aabdul-Nasir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moustafa mohamed - ahmedkota 1:0

10e minuut.
Abdul Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Okasha is nu in balbezit. Okasha geeft een hoge lob. Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Qutuz met de inworp. Mamdouh is nu in balbezit. Aabdul-Nasir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aabdul-Nasir naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Abdul Rahman kopt de bal weg. Qutuz is nu in balbezit. Koshery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qutuz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Qutuz kan niet meer verder spelen. Ramadan komt het veld opgelopen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murtadi met de inworp. Hedayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Masruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Masruq geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abd El-Rahman is nu in balbezit. Abd El-Rahman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nakhla geeft een hoge lob. Abo Trieka met een sublieme pass. Zahir kopt de bal weg. Hakeem rent richting de bal. Hakeem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ramadan met een sublieme pass. Mamdouh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hakeem de bal. Hakeem schiet op doel. Sasi controleert de bal met de borst. El-Basha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ramadan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zahir de bal onder controle te krijgen. Hedayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moustafa mohamed 62%, ahmedkota 38%.
moustafa mohamed - ahmedkota 1:0

75e minuut.
Abdul Rahman is nu in balbezit. Murtadi verovert de bal door een tackle van achteren. Murtadi geeft een lange en hoge pass. Hasheem rent richting de bal. Hasheem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moustafa mohamed - ahmedkota 1:1

78e minuut.
Hakeem kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hasheem de bal onder controle te krijgen. Nakhla probeert naar een medespeler te passen. Abd El-Rahman is nu in balbezit. Abd El-Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Koshery passt de bal zonder na te denken. Ramadan rent richting de bal. Ramadan geeft de bal voor. Hakeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakeem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muhanned is nu in balbezit. Hakeem rent richting de bal. Okasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakeem is nu in balbezit. Hakeem draait met de bal, schiet en ... El-Basha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moustafa mohamed 56%, ahmedkota 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moustafa mohamed - ahmedkota 1:1