Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhaseb عبداللله حمدى
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Bakry passt de bal in één keer door. Azaam bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaam passt de bal zonder na te denken. Wadi is nu in balbezit. Wadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Riad trapt de bal weg. El-Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Khashshab passt de bal in één keer door. Daar is El Gamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Gamal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bakry onderschept slim de pass. Bakry passt de bal in één keer door. El Gamal rent richting de bal. El Gamal draait met de bal, schiet en ... Noori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mhaseb - عبداللله حمدى 1:0

38e minuut.
Bazoka is nu in balbezit. Azaam verovert de bal door een tackle van achteren. Azaam probeert naar een medespeler te passen. Badr rent richting de bal. Badr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abdel Aziz heeft problemen om de bal te vangen. Yahia probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Shakur rent richting de bal. Badr verovert de bal door een tackle van achteren. Badr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mhaseb - عبداللله حمدى 1:1

42e minuut.
Ilahmy geeft de bal voor. Klungelig pakt Badr de bal. Bazoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr onderschept slim de pass. Badr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhaseb 57%, عبداللله حمدى 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhaseb - عبداللله حمدى 1:1

50e minuut.
Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji begaat een overtreding. Yahia raakt geblesseerd tijdens het duel. Wadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilahmy geeft de bal voor. Badr springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mhaseb - عبداللله حمدى 1:2

68e minuut.
Wadi is nu in balbezit. Naji onderschept slim de pass. Bakry met een sublieme pass. El Gamal is nu in balbezit. El Gamal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nakhla rent richting de bal. Nakhla geeft een lange en hoge pass. Abdel Moneim kopt de bal weg. El Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Abdel Aziz geeft een lange en hoge pass. Ilahmy is nu in balbezit. Ilahmy passt de bal met de wreef. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhaseb 55%, عبداللله حمدى 45%.
mhaseb - عبداللله حمدى 1:2