Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yasuo lbro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Mansur rent richting de bal. Mansur passt de bal in één keer door. Yasser Rayan met een sublieme pass. Daar is Salman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aboutraika passt de bal zonder na te denken. Yasser Rayan heeft problemen om de bal te vangen. Yasser Rayan passt de bal in één keer door. Salman is nu in balbezit. Salman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sakr met een sublieme pass. El Masry bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Masry raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdel Naby zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kadeer rent richting de bal. El Masry verovert de bal door een tackle van achteren. El Masry probeert naar een medespeler te passen. Sakr is nu in balbezit. Sakr haalt uit met een fantastische trap. El-Harere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Nadir is nu in balbezit. Hany bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yasser Rayan rent richting de bal. Yasser Rayan passt de bal in één keer door. Salman rent richting de bal. Salman schiet op doel. Taymullah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - lbro 0:1

36e minuut.
Yousif rent richting de bal. Tarak verovert de bal door een tackle van achteren. Tarak geeft een lange en hoge pass. Sakr is nu in balbezit. Sakr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasuo 53%, lbro 47%.
Yasuo - lbro 0:1

47e minuut.
Inworp. Aboutraika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yasser Rayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thabit de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salman kopt de bal weg. Abdel Naby bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - lbro 0:2

88e minuut.
El Masry met de inworp. Mansur is nu in balbezit. Mansur geeft een lange en hoge pass. Zakiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
El-Sharnoby met de inworp. Amein is nu in balbezit. El-Sohagy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El-Sohagy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasuo 62%, lbro 38%.
Yasuo - lbro 0:2