Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmedkota lbro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kardal speelt de bal door. Hany is nu in balbezit. Hany probeert naar een medespeler te passen. Salman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yasser Rayan is nu in balbezit. Salman is nu in balbezit. Daar is Salman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salman schiet op doel. Tamer probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hany geeft de bal voor. Salman is nu in balbezit. Daar is Salman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yasser Rayan is nu in balbezit. Yasser Rayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hedayat rent richting de bal. Yasser Rayan onderschept slim de pass. Yasser Rayan passt de bal in één keer door. Salman rent richting de bal. Salman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmedkota 51%, lbro 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmedkota - lbro 0:0

58e minuut.
Aboutraika geeft een hoge lob. Tamer rent richting de bal. Tamer passt de bal zonder na te denken. Salman is nu in balbezit. Salman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nadir kopt de bal weg. Mamdouh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamdouh passt de bal met de wreef. Hasheem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasheem geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. El-Harere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kabonga heeft problemen om de bal te vangen. Hakeem rent richting de bal. Hakeem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Yasser Rayan probeert de bal met de borst te controleren. Hany probeert naar een medespeler te passen. Salman is nu in balbezit. Salman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tamer de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Awoad geeft een lange en hoge pass. Kadeer rent richting de bal. Kardal maakt een afschuwelijke overtreding. Kardal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmedkota 59%, lbro 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmedkota - lbro 0:0