Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mhaseb zamalk 1911
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bakry bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Maghrblawy onderschept slim de pass. El-Maghrblawy passt de bal zonder na te denken. Qasim rent richting de bal. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim onderschept slim de pass. Hashim probeert naar een medespeler te passen. El Gamal heeft problemen om de bal te vangen. El Gamal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hashim rent richting de bal. Kameel verovert de bal door een tackle van achteren. Kameel probeert naar een medespeler te passen. El Gamal is nu in balbezit. El Gamal draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Naji kopt de bal weg. Klungelig pakt El Gamal de bal. Fateen bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamal onderschept slim de pass. El Gamal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jamal al Din passt de bal zonder na te denken. Nazeem is nu in balbezit. Nazeem passt de bal zonder na te denken. El Gamal is nu in balbezit. El Gamal draait met de bal, schiet en ... Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhaseb 40%, zamalk 1911 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhaseb - zamalk 1911 0:0

49e minuut.
Naji verovert de bal door een tackle van achteren. El-Maghrblawy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Maghrblawy speelt de bal door. Hady bereikt de bal nog maar net als eerste. Hady geeft de bal voor. Riad bokst de bal weg.

54e minuut.
Fateen is nu in balbezit. Fateen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamal al Din met een snelle inworp. Bakry geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Toulan is nu in balbezit. Toulan geeft een hoge lob. Qasim is nu in balbezit. Abdel Aty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Abdel Aty speelt de bal door. Hashim is nu in balbezit. Hashim probeert naar een medespeler te passen. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mhaseb 40%, zamalk 1911 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mhaseb - zamalk 1911 0:0