Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalk 1911 mhaseb
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


33e minuut.
Naji heeft problemen om de bal te vangen. Naji speelt de bal door. El Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakry is nu in balbezit. Bakry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 56%, mhaseb 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zamalk 1911 - mhaseb 0:0

47e minuut.
Naji is nu in balbezit. Abdel Aty onderschept slim de pass. Abdel Aty passt de bal met de wreef. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ... Riad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasim rent richting de bal. Qasim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zamalk 1911 - mhaseb 1:0

61e minuut.
Nazeem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naji de bal. Bakry rent richting de bal. Bakry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
El-Khashshab kopt de bal weg. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim probeert naar een medespeler te passen. Nazeem geeft de bal voor. Qasim krijgt zijn hoofd ertegen. Riad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 57%, mhaseb 43%.
zamalk 1911 - mhaseb 1:0