Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moustafa mohamed Yasuo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 13.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Saghir verovert de bal door een tackle van achteren. Saghir probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Abdul Rahman de bal onder controle te krijgen. Abd El-Rahman rent richting de bal. Abd El-Rahman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moustafa mohamed - Yasuo 1:0

14e minuut.
Koshery probeert naar een medespeler te passen. Abd El-Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Aabdul-Nasir rent richting de bal. Abd El-Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ... Taymullah bokst de bal weg.

37e minuut.
Muhanned geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Masry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakr is nu in balbezit. Sakr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Abdul-Samad geeft de bal voor. Koshery rent richting de bal. Koshery passt de bal met de wreef. Abd El-Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ... Taymullah bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moustafa mohamed 44%, Yasuo 56%.
moustafa mohamed - Yasuo 1:0

54e minuut.
Abdul Rahman geeft een hoge lob. Yacoub kan de bal niet met de borst controleren. Abd El-Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moustafa mohamed - Yasuo 2:0

69e minuut.
El Masry verovert de bal door een tackle van achteren. El Masry passt de bal met de wreef. Mansur is nu in balbezit. Sakr is nu in balbezit. Sakr schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barakah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tarak met een snelle inworp. Zakiy is nu in balbezit. Zakiy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barakah onderschept slim de pass. Barakah passt de bal met de wreef. Abd El-Rahman is nu in balbezit. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ... Taymullah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moustafa mohamed - Yasuo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moustafa mohamed 32%, Yasuo 68%.
moustafa mohamed - Yasuo 3:0