Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
عبداللله حمدى ahmedkota
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Azaam met de inworp. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hedayat. Yahia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yahia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Yahia onderschept slim de pass. Murtadi onderschept slim de pass. Murtadi speelt de bal door. Hakeem is nu in balbezit. Hakeem draait met de bal, schiet en ... Noori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hedayat passt de bal met de wreef. Murtadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badr. Badr krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mamdouh onderschept slim de pass. Mamdouh probeert naar een medespeler te passen. Abdel Aziz met een sublieme pass. Badr is nu in balbezit. Badr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
عبداللله حمدى - ahmedkota 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عبداللله حمدى 34%, ahmedkota 66%.
عبداللله حمدى - ahmedkota 1:0

74e minuut.
Hasheem passt de bal met de wreef. Hakeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyad is nu in balbezit. Hakeem verovert de bal door een tackle van achteren. Hakeem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Abdel Moneim met een sublieme pass. Wadi is nu in balbezit. Hakeem begaat een overtreding. Hakeem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عبداللله حمدى 45%, ahmedkota 55%.
عبداللله حمدى - ahmedkota 1:0