Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamalk 1911 Yasuo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
El-Sohagy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Maghrblawy. El-Sohagy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Sohagy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sakr is nu in balbezit. Sakr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
El Masry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdel Naby is nu in balbezit. Abdel Naby passt de bal in één keer door. Mansur rent richting de bal. Mansur schiet op doel. Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tarak speelt de bal door. El-Sohagy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdel Aty. Abdel Aty krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Abdel Naby rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdel Aty. Abdel Naby raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdel Naby met een snel genomen vrije trap. Fateen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakr verovert de bal door een tackle van achteren. Sakr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zakiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mansur rent richting de bal. El-Maghrblawy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mansur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mansur neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tarak met de inworp. Daar is El-Sohagy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Sohagy probeert naar een medespeler te passen. Sakr rent richting de bal. Sakr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 56%, Yasuo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zamalk 1911 - Yasuo 0:0

57e minuut.
Tarak met een sublieme pass. Kaliq rent richting de bal. Kaliq probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qasim de bal. Qasim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hashim is nu in balbezit. Hashim met een sublieme pass. Qasim rent richting de bal. Abdel Aty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tarak geeft de bal voor. Daar is Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Masry met een sublieme pass. Abdel Aty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamalk 1911 24%, Yasuo 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zamalk 1911 - Yasuo 0:0