Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yasuo zamalk 1911
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Mansur geeft een lange en hoge pass. Nazeem speelt de bal door. El Masry heeft problemen om de bal te vangen. Sakr is nu in balbezit. Sakr haalt uit met een fantastische trap. Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Megahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hady rent richting de bal. Met opzet legt El-Sohagy zijn tegenspeler op de grond. El-Sohagy krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kaliq speelt de bal door. Qasim rent richting de bal. El-Sohagy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Sohagy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Nazeem met een sublieme pass. El Masry bereikt de bal nog maar net als eerste. El Masry passt de bal met de wreef. Sakr rent richting de bal. Sakr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasuo 53%, zamalk 1911 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yasuo - zamalk 1911 0:0

46e minuut.
Nazeem kopt de bal weg. Hashim is nu in balbezit. Hashim met een sublieme pass. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel. Taymullah bokst de bal weg.

51e minuut.
Kaliq onderschept slim de pass. Kaliq met een sublieme pass. El-Maghrblawy speelt de bal door. Abdel Aty is nu in balbezit. Abdel Aty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

57e minuut.
Klungelig pakt Kaliq de bal. Kaliq geeft een lange en hoge pass. Abdel Naby heeft problemen om de bal te vangen. Kaliq rent richting de bal. Kaliq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - zamalk 1911 0:1

71e minuut.
Qasim rent richting de bal. Thabit verovert de bal door een tackle van achteren. Thabit geeft de bal voor. Sakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Khalifa met een harde bal richting middenveld. El-Maghrblawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Maghrblawy speelt de bal door. Klungelig pakt Abdel Aty de bal. Abdel Aty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - zamalk 1911 0:2

81e minuut.
El-Maghrblawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Maghrblawy passt de bal met de wreef. Qasim rent richting de bal. Qasim draait met de bal, schiet en ... Taymullah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - zamalk 1911 0:3

84e minuut.
Thabit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hady zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdel Aty rent richting de bal. Abdel Aty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasuo 65%, zamalk 1911 35%.
Yasuo - zamalk 1911 0:3