Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
عبداللله حمدى moustafa mohamed
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Koshery is nu in balbezit. Koshery geeft de bal voor. Abdul Rahman rent richting de bal. Hadji rent richting de bal. Hadji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
عبداللله حمدى - moustafa mohamed 0:1

7e minuut.
Nakhla is nu in balbezit. Nakhla met een sublieme pass. Hadji rent richting de bal. Abd El-Rahman is nu in balbezit. Abd El-Rahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Azaam met een snelle inworp. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia probeert naar een medespeler te passen. Badr rent richting de bal. Badr haalt uit met een fantastische trap. El-Basha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Saghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Rahman geeft de bal voor. Abd El-Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ... Noori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Rahman is nu in balbezit. Abd El-Rahman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
عبداللله حمدى - moustafa mohamed 0:2

45e minuut.
Saghir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wafid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عبداللله حمدى 51%, moustafa mohamed 49%.
عبداللله حمدى - moustafa mohamed 0:2

49e minuut.
Abdul Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Abdul Rahman speelt de bal door. Wadi is nu in balbezit. Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. Hadji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji geeft een hoge lob. Koshery met een sublieme pass. Abd El-Rahman rent richting de bal. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عبداللله حمدى 58%, moustafa mohamed 42%.
عبداللله حمدى - moustafa mohamed 0:2