Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moustafa mohamed lbro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Aboutraika passt de bal zonder na te denken. Daar is Yasser Rayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nakhla. Nakhla krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kadeer rent richting de bal. Kadeer passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koshery neemt de hoekschop. Abd El-Rahman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
El-Basha trapt de bal weg. Hadji kopt de bal weg. Alaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Rahman onderschept slim de pass. Abd El-Rahman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Abdul Rahman rent richting de bal. Yasser Rayan onderschept slim de pass. Salman rent richting de bal. Yasser Rayan is nu in balbezit. Yasser Rayan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yousif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdul Rahman is nu in balbezit. Yasser Rayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nakhla met een sublieme pass. Koshery is nu in balbezit. Koshery geeft een hoge lob. Salman rent richting de bal. Salman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nakhla geeft een hoge lob. Kabonga is nu in balbezit. Abd El-Rahman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abd El-Rahman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moustafa mohamed 63%, lbro 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moustafa mohamed - lbro 0:0

85e minuut.
Barakah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakhla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amein maakt een afschuwelijke overtreding. Amein krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kadeer geeft een hoge lob. El-Sharnoby rent richting de bal. El-Sharnoby probeert naar een medespeler te passen. Yasser Rayan rent richting de bal. Yasser Rayan haalt uit met een fantastische trap. El-Basha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moustafa mohamed 56%, lbro 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moustafa mohamed - lbro 0:0