Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yasuo ahmedkota
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tarak rent richting de bal. Tarak met een sublieme pass. Daar is Yacoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakeem onderschept slim de pass. Hakeem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
El-Sohagy is nu in balbezit. Hedayat onderschept slim de pass. Hedayat passt de bal met de wreef. Hakeem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakeem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - ahmedkota 0:1

16e minuut.
Okasha onderschept slim de pass. Okasha passt de bal met de wreef. Abdul-Samad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakeem onderschept slim de pass. Hakeem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mamdouh bereikt de bal nog maar net als eerste. El Masry onderschept slim de pass. El Masry speelt de bal door. Sakr is nu in balbezit. Sakr schiet op doel. Paal! Abo Trieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Okasha heeft problemen om de bal te vangen. Okasha passt de bal zonder na te denken. Tarak rent richting de bal. Hakeem onderschept slim de pass. Hakeem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taymullah trapt de bal weg. Mansur kopt de bal weg. Klungelig pakt Sakr de bal. Sakr haalt uit met een fantastische trap. Abo Trieka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hedayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedayat geeft de bal voor. Yacoub rent richting de bal. Hakeem verovert de bal door een tackle van achteren. Hakeem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - ahmedkota 0:2

41e minuut.
Hasheem probeert de bal aan de voet te houden. Abdel Naby rent richting de bal. Abdel Naby met een sublieme pass. Hakeem is nu in balbezit. Hakeem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasuo 58%, ahmedkota 42%.
Yasuo - ahmedkota 0:2

57e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad geeft een lange en hoge pass. Hakeem is nu in balbezit. Hakeem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
El Masry speelt de bal door. Murtadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiy begaat een overtreding. Zakiy krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Klungelig pakt Sakr de bal. Mamdouh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamdouh passt de bal in één keer door. Hakeem is nu in balbezit. Hakeem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasuo - ahmedkota 0:3

76e minuut.
Yacoub geeft een lange en hoge pass. Sakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakr verovert de bal door een tackle van achteren. Sakr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Thabit is nu in balbezit. Thabit geeft de bal voor. Tarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hakeem is nu in balbezit. Hakeem haalt uit met een fantastische trap. Taymullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasuo 62%, ahmedkota 38%.
Yasuo - ahmedkota 0:3