Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Kanech S.L.B Musiciens Acharnés
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Heinz de bal. Heinz passt de bal in één keer door. Rizzo rent richting de bal. Feller onderschept slim de pass. Feller haalt uit met een fantastische trap. Hedin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Muhovic onderschept slim de pass. Muhovic geeft een hoge lob. Dumont rent richting de bal. Dumont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Baddé onderschept slim de pass. Baddé passt de bal in één keer door. Heinz is nu in balbezit. Heinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 1:0

7e minuut.
Feller heeft problemen om de bal te vangen. Feit rent richting de bal. Heinz rent richting de bal. Feit rent richting de bal. Feit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Engel geeft een hoge lob. Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumont is nu in balbezit. Dumont schiet op doel. Caroff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 1:1

21e minuut.
Thielen heeft problemen om de bal te vangen. Thielen geeft een hoge lob. Dumont rent richting de bal. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 1:2

31e minuut.
Klungelig pakt Muhovic de bal. Thilges bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muhovic. Muhovic krijgt een gele kaart. Thilges is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rizzo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 2:2

32e minuut.
Zaccaria onderschept slim de pass. Zaccaria speelt de bal door. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ecker de bal onder controle te krijgen. Hedin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Erpelding is nu in balbezit. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel passt de bal in één keer door. Dumont rent richting de bal. Dumont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Kanech S.L.B 55%, Musiciens Acharnés 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 2:2

51e minuut.
Seidel probeert naar een medespeler te passen. Feit is nu in balbezit. Feit probeert naar een medespeler te passen. Heinz is nu in balbezit. Heinz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hedin trapt de bal weg. Feit rent richting de bal. Feit probeert naar een medespeler te passen. Heinz rent richting de bal. Heinz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Weiler rent richting de bal. Weiler speelt de bal door. Feller is nu in balbezit. Feller draait met de bal, schiet en ... Hedin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Kanech S.L.B 44%, Musiciens Acharnés 56%.
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Acharnés 2:3