Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
للبلاتات Musiciens Heureux
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Wehenkel speelt de bal door. Beffort met een sublieme pass. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mansard de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chaboissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Heldenstein onderschept slim de pass. Godchaux onderschept slim de pass. Godchaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
للبلاتات - Musiciens Heureux 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Braun de bal. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein speelt de bal door. Godchaux rent richting de bal. Godchaux schiet op doel. Decker bokst de bal weg.

31e minuut.
Rewenig kopt de bal weg. Klein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beffort is nu in balbezit. Beffort haalt uit met een fantastische trap. Schamine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
للبلاتات - Musiciens Heureux 1:1

34e minuut.
Braun is nu in balbezit. Braun geeft de bal voor. Deville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feidt rent richting de bal. Feidt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein met een sublieme pass. Wehenkel is nu in balbezit. Godchaux is nu in balbezit. Godchaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: للبلاتات 54%, Musiciens Heureux 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
للبلاتات - Musiciens Heureux 1:1

59e minuut.
Schamine passt de bal zonder na te denken. Deville is nu in balbezit. Wingert verovert de bal door een tackle van achteren. Beffort rent richting de bal. Beffort haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
للبلاتات - Musiciens Heureux 2:1

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Exbrayat trapt de bal weg. Blasen kopt de bal weg. Feidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Feidt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Heldenstein geeft een hoge lob. Inworp. Kutter met een snelle inworp. Godchaux is nu in balbezit. Godchaux draait met de bal, schiet en ... Decker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: للبلاتات 51%, Musiciens Heureux 49%.
للبلاتات - Musiciens Heureux 2:1