Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Kanech S.L.B F.C. Tugas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Zeien verovert de bal door een tackle van achteren. Zeien passt de bal met de wreef. Erpelding is nu in balbezit. Kratzenberg onderschept slim de pass. Kratzenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rizzo met een sublieme pass. Feit rent richting de bal. Feit met een sublieme pass. Heinz is nu in balbezit. Heinz draait met de bal, schiet en ... Dresch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Thilges geeft een lange en hoge pass. Engelmann kopt de bal weg. Daar is Scholer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feit verovert de bal door een tackle van achteren. Feit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - F.C. Tugas 1:0

36e minuut.
Heinz heeft problemen om de bal te vangen. Scholer verovert de bal door een tackle van achteren. Scholer met een sublieme pass. Kratzenberg rent richting de bal. Kratzenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Kanech S.L.B 46%, F.C. Tugas 54%.
Fortuna Kanech S.L.B - F.C. Tugas 1:0

49e minuut.
Erpelding passt de bal met de wreef. Ecker is nu in balbezit. Kratzenberg begaat een overtreding. Ecker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ecker kan niet meer verder spelen. Centrone komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Baddé probeert naar een medespeler te passen. Dussier is nu in balbezit. Dussier speelt de bal door. Heinz is nu in balbezit. Heinz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Erpelding geeft een lange en hoge pass. Zeien is nu in balbezit. Zeien speelt de bal door. Heinz is nu in balbezit. Heinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - F.C. Tugas 2:0

69e minuut.
Caroff geeft een lange en hoge pass. d`Huart is nu in balbezit. Rizzo begaat een overtreding. d`Huart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. d`Huart kan niet meer verder spelen. Lahure komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Centrone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mauro komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Caroff geeft een lange en hoge pass. Kratzenberg is nu in balbezit. Kratzenberg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lahure de bal onder controle te krijgen. Lahure haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Schréider kopt de bal weg. Scholer rent richting de bal. Scholer passt de bal met de wreef. Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahure draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Kanech S.L.B 54%, F.C. Tugas 46%.
Fortuna Kanech S.L.B - F.C. Tugas 2:0