Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Éleveurs Jaunes للبلاتات
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Afrika passt de bal zonder na te denken. Blasen rent richting de bal. Schmit begaat een overtreding. Schmit krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Braun is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Berg passt de bal in één keer door. Lemmer is nu in balbezit. Lemmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wingert heeft problemen om de bal te vangen. Hentgen is nu in balbezit. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentgen is nu in balbezit. Hentgen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Jaunes - للبلاتات 0:1

19e minuut.
Schmit met een sublieme pass. Eresch is nu in balbezit. Wehenkel begaat een overtreding. Eresch raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Afrika neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lemmer heeft problemen om de bal te vangen. Lemmer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eresch de bal. Eresch schiet op doel. Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Éleveurs Jaunes - للبلاتات 1:1

27e minuut.
Afrika onderschept slim de pass. Afrika geeft een lange en hoge pass. Eresch rent richting de bal. Lemmer rent richting de bal. Lemmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Jaunes 39%, للبلاتات 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Éleveurs Jaunes - للبلاتات 1:1

53e minuut.
Wingert is nu in balbezit. Afrika onderschept slim de pass. Hentgen onderschept slim de pass. Wingert rent richting de bal. Wingert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Jaunes - للبلاتات 1:2

76e minuut.
Hentgen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beffort komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wehenkel is nu in balbezit. Afrika verovert de bal door een tackle van achteren. Afrika passt de bal zonder na te denken. Eresch rent richting de bal. Eresch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lemmer kopt de bal weg. Beffort is nu in balbezit. Wingert is nu in balbezit. Beffort is nu in balbezit. Beffort schiet op doel. Kirchens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Jaunes - للبلاتات 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Jaunes 52%, للبلاتات 48%.
Éleveurs Jaunes - للبلاتات 1:3