Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Kanech S.L.B Musiciens Heureux
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Erpelding kopt de bal weg. Mauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Heinz de bal. Heinz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Heureux 1:0

17e minuut.
Mauro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leydier rent richting de bal. Leydier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kutter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leydier rent richting de bal. Mauro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mauro krijgt een gele kaart. Leydier raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Leydier neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Kanech S.L.B 45%, Musiciens Heureux 55%.
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Heureux 1:0

47e minuut.
Daar is Chaboissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feit rent richting de bal. Feit passt de bal zonder na te denken. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Leydier passt de bal zonder na te denken. Chaboissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroff rent richting de bal. Chaboissier onderschept slim de pass. Chaboissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Heureux 1:1

68e minuut.
Baddé rent richting de bal. Chaboissier is nu in balbezit. Erpelding rent richting de bal. Chaboissier onderschept slim de pass. Chaboissier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Leydier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godchaux komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Deville is nu in balbezit. Thilges verovert de bal door een tackle van achteren. Thilges speelt de bal door. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Heureux 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Kanech S.L.B 53%, Musiciens Heureux 47%.
Fortuna Kanech S.L.B - Musiciens Heureux 2:1