Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Tugas Musiciens Heureux
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Chaboissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelmann met een sublieme pass. Leydier bereikt de bal nog maar net als eerste. Leydier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scholer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 0:1

13e minuut.
Engelmann rent richting de bal. Engelmann geeft een lange en hoge pass. Centrone controleert de bal met de borst. Deville onderschept slim de pass. Deville geeft een lange en hoge pass. Dresch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zeien geeft de bal voor. Kratzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. de Tornaco is nu in balbezit. Kratzenberg onderschept slim de pass. Kratzenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 1:1

20e minuut.
de Tornaco rent richting de bal. d`Huart onderschept slim de pass. Kratzenberg is nu in balbezit. d`Huart is nu in balbezit. d`Huart schiet op doel. Mart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 2:1

22e minuut.
Chaboissier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godchaux komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kratzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratzenberg draait met de bal, schiet en ... Schamine kopt de bal weg. Klungelig pakt Kratzenberg de bal. Kratzenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Thill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is d`Huart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. d`Huart passt de bal in één keer door. Godchaux rent richting de bal. Godchaux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 2:2

44e minuut.
Klungelig pakt Réimer de bal. Thill is nu in balbezit. Thill passt de bal zonder na te denken. Kratzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratzenberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tugas 50%, Musiciens Heureux 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 2:2

47e minuut.
Dresch trapt de bal weg. Scholer kopt de bal weg. Klungelig pakt Deville de bal. Kratzenberg rent richting de bal. Kratzenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Schréider controleert de bal met de borst. Ferrie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schréider. Ferrie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Burlot heeft problemen om de bal te vangen. Scholer is nu in balbezit. Leydier rent richting de bal. Leydier draait met de bal, schiet en ... Scholer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 2:3

57e minuut.
Klungelig pakt Thill de bal. Klein rent richting de bal. Klein geeft een hoge lob. Ferrie geeft de bal voor. Kutter probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Schamine geeft een hoge lob. Leydier bereikt de bal nog maar net als eerste. Leydier speelt de bal door. Godchaux rent richting de bal. Godchaux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tugas 45%, Musiciens Heureux 55%.
F.C. Tugas - Musiciens Heureux 2:3