Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Éleveurs Jaunes Chanteurs Bruns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Berg is nu in balbezit. Muraglia rent richting de bal. Berg maakt een afschuwelijke overtreding. Berg krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia probeert naar een medespeler te passen. Strasser rent richting de bal. Afrika onderschept slim de pass. Afrika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Demailly met een sublieme pass. Berg speelt de bal door. Bourreau is nu in balbezit. Eresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Biau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg probeert naar een medespeler te passen. Eresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau rent richting de bal. Bourreau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Jaunes - Chanteurs Bruns 1:0

25e minuut.
Dussier is nu in balbezit. Dussier geeft een lange en hoge pass. Daar is Biau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelmann draait met de bal, schiet en ... Kirchens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kirchens speelt de bal door. Berg rent richting de bal. Berg passt de bal in één keer door. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Berg kopt de bal weg. Daar is Bourreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strasser. Strasser krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Keiser is nu in balbezit. Keiser geeft een hoge lob. Afrika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Engelmann rent richting de bal. Engelmann schiet op doel. Kirchens bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourreau rent richting de bal. Bourreau probeert naar een medespeler te passen. Eresch rent richting de bal. Eresch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bouche onderschept slim de pass. Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Soisson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soisson krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg geeft de bal voor. Eresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Jaunes - Chanteurs Bruns 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Jaunes 48%, Chanteurs Bruns 52%.
Éleveurs Jaunes - Chanteurs Bruns 2:0

56e minuut.
Bouche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrika geeft de bal voor. Eresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wengler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bourreau rent richting de bal. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Eresch rent richting de bal. Eresch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Schmit met de inworp. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strasser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Strasser is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bourreau moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bourreau kan niet meer verder spelen. Lemmer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Keiser geeft een lange en hoge pass. Soisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmer schiet op doel. Muraglia probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Wengler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Schmit neemt de hoekschop. Berg kopt de bal weg. Lemmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eresch is nu in balbezit. Eresch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Éleveurs Jaunes - Chanteurs Bruns 3:0

79e minuut.
Demailly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asselborn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemmer rent richting de bal. Lemmer passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Éleveurs Jaunes 35%, Chanteurs Bruns 65%.
Éleveurs Jaunes - Chanteurs Bruns 3:0